2. AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM ULUSAL VİZYON ÇALIŞTAYI WEB SİTESİ

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) Bilişim Hizmetleri Süreci, 2. Açık ve Uzaktan Eğitim Ulusal Vizyon Çalıştayı web sitesini hazırladı.

İlki Mayıs 2012'de gerçekleştirilen Açık ve Uzaktan Eğitim Çalıştayı'nın ikincisi yine İstanbul Üniversitesinin ev sahipliğinde YÖK Başkanlığı ve Türkiye'deki Açıköğretim Fakültesi ya da Uzaktan Eğitim Merkezi bulunan üniversitelerin katılımı ile gerçekleştirilecek.

2 gün olarak planlanan çalıştayın ilk günü Dünyada Açık ve Uzaktan Eğitimin Durumu, Türkiye'de Açık ve Uzaktan Eğitim Temel Politikası, Açık ve Uzaktan Eğitim Sistem Tasarımı-Kalite-Akreditasyon ve Yüz Yüze Eğitim, Mevcut Eğitim Sisteminden Geleceğin Eğitimine başlıklı paneller yapılacak.

İkinci gün ise ilk gün yapılan paneller aracılığı ile oluşturulan sunumlar ve konular üzerinde tartışmalar yapılacak.

AUZEF Bilişim Hizmetleri Süreci tarafından hazırlanan web sitesinde katılımcılar ve takipçiler çalıştayla ilgili bilgi ve gelişmeleri en hızlı şekilde takip edebilecekler.
Açık ve Uzaktan Eğitim Ulusal Vizyon Çalıştayı web sitesine http://auzefcalistay.istanbul.edu.tr/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Haber : Aydın GEVŞEK