AUZEF, Adana Eğitim Fuarına Katıldı

Türkiye'nin çeşitli illerinde gerçekleştirilen eğitim fuarlarına, tanıtım faaliyetleri kapsamında İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) de katıldı.

Şu ana kadar Kayseri, Trabzon, Eskişehir, Ankara, Konya, Bursa, Manisa, İzmir, Şanlıurfa, Gaziantep ve İstanbul fuarlarına katılan AUZEF, 26-27 Aralık 2013 tarihleri arasında Adana Çukurova Üniversitesi Sakıp Sabancı Spor ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen eğitim fuarına katıldı.

Fuarda öğrencilerle bire bir ilgilenen ekibimiz, öğrencilere promosyon olarak kalem ve dosya dağıttı.

Standımızı ziyaret edenler arasında Adana Vali Yardımcısı Cengiz Horozoğlu ve Çukurova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Azmi Yalçın da yer aldı.

Fuarda en dikkat çeken stant, AUZEF'in standı oldu. Öğrenciler için hazırlanan "AUZEF Hatırası" hatıra köşesinin önünde kep ve cübbe ile fotoğraf çekildiğini gören ziyaretçiler âdeta standa akın etti.

Standımızın ziyaretçilerine, kep ve cübbe ile çekilen fotoğrafları facebook adresimizden alabilmeleri ile ilgili gerekli bilgilendirmeler yapıldı ve bu çalışma ile sosyal ağlarımız öğrencilere tanıtıldı.
Fuarda sadece Türkiye'den değil, yurt dışından gelen misafir öğrencilerimize de ev sahipliği yaptık.

RESUL DEMİR

Okunma sayısı: 1960