AUZEF, BİLİM KURULU ÜYELERİYLE GÖRÜŞTÜ

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) Müfredat Yönetim Süreci'nden sorumlu Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Deniz Ekinci ve Müfredat Yönetim Süreci çalışanları, bilim kurulu heyetleri ile görüşmeler yaptılar.

Edebiyat, İktisat ve İletişim Fakültesi programlarının bilim kurulu heyetleri ile görüşen Müfredat Yönetim Süreci, bu toplantılarda önemli kararlar aldı. Toplantılarda alınan kararlardan bazıları şöyle:

• Görev tanımı, sorumluluklar ve iş akışı gibi konularında nasıl gelişme kaydedileceği,

• Birim Koordinatörü, Program Koordinatörü ve Bilim Kurulu Heyeti'nin bir bütün olarak çalışması,

• Çalışma şekli ve usullerine göre görev türleri ve tanımları,

• Ders notlarını ve materyallerini iyileştirme yöntemleri,

• 15 Temmuz 2014 tarihine kadar ders notlarının teslim edilmesi,

• Yeni dönemde tüm ders materyallerinin sisteme yüklenebilmesi için eksiklerin tamamlanması,

• Editörlü kitap hazırlanması,

• Sınavlardan sonra, ders başarılarının paydaşlarla paylaşılması ve paydaşların yönlendirilmesi.

Haber: Yasin Aksar

Okunma sayısı: 2061