AUZEF BİRİM KOORDİNATÖRLERİ TARAFINDAN DÖNEM SONU DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

2013-2014 eğitim öğretim yılı bahar dönemini arkamızda bırakırken Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) yönetimi ile açık öğretim ve uzaktan eğitim programlarının birim koordinatörlerinin katıldığı dönem sonu değerlendirme toplantısı yapıldı.

12 Haziran Perşembe günü Üniversite Senatosu Toplantısı'nın ardından Profesörler Evi'nde gerçekleşen toplantıya Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Özkan, İktisat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halis Yunus Ersöz, Hasan Ali Yücel Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selahattin Dilidüzgün, İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdal Tekarslan, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nilüfer Sezer, Siyasal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emrah Cengiz, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Murat Hökelek, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil Koyuncu, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Baki Akkuş, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murtaza Bedir, SBMYO Müdürü Prof. Dr. Mithat Zeki Dinçer, İÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sedat Murat ve Prof. Dr. Mahmut Ak, Genel Sekreter Dr. Metin Küçük, Doç. Dr. Şükrü Sim, Yrd. Doç. Dr. Bilal Şinik katıldı.

Toplantı başlarken Fakülte Dekanı Prof. Dr. Alper Cihan, AUZEF'in tamamlanan eğitim öğretim dönemi ve gelecek hedefi ile ilgili bir sunum yaptı. Sunumun ardından birim koordinatörleri ile öğrenci memnuniyetini ve akademik kaliteyi arttırmak için neler yapılabileceği istişare edildi.

Yeni açılacak programların eksiklikleri ile ilgili yol haritası belirlendi ve öğle yemeğinin ardından toplantı tamamlandı.

Haber: Tengiz Ay

Okunma sayısı: 2039