AUZEF DEKANLIĞINDAN TALEPLER HAKKINDA İNCELEME

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) Dekanlığı, bazı öğrencilerin "Çözüm Destek Merkezine defalarca yazmama ve telefonla aramama rağmen bana geri dönüş yapılmıyor." şeklindeki şikâyetleri üzerine incelemeler yaptı.

Yapılan incelemelerin amacnın şikâyetlerin incelenerek doğruluğunun/yanlışlığının ortaya çıkarılması olduğu ifade edildi.

AUZEF Dekanlığının yaptığı açıklamaya göre söz konusu öğrenciler ile ilgili yapılan incelemede, geri dönüş yapılmadığını belirten öğrencilerin iddia ettikleri şekilde defalarca yazmadıkları ya da yazdıkları maillere veya taleplere dönüş yapıldığı ve bazı öğrencilerin de dönüş sürecini takip etmedikleri tespit edildi.

Öğrencilerin "Çok sayıda talepte bulunuyoruz fakat geri dönüş olmuyor." iddiasının da asılsız olduğu beyan edildi.

Asılsız Şikâyette Bulunan Öğrencilerin Bazıları
1) D.Ç.