AUZEF Ders İçeriklerinde Bahar Hazırlıkları Başladı

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) bünyesindeki programlara ait 2013-2014 Bahar Yarıyılı ders notlarının içerik tasarım çalışma takvimi, 2013 yılının Aralık ayı itibarıyla başladı. Bu kapsamda ders notlarının şekil ve anlatım açısından düzeltilerek öğrencilerin öğretim faaliyetine faydalı olması amaç edinildi. Redakte edilen ders notlarında, ilk bakışta algılamayı sağlamak adına, hafta hafta içindekiler tablosu oluşturuldu. Ders notlarında anlatımı kuvvetlendirmek için ise cümleler anlaşılır ve yalın hâle getirildi. AUZEF'e ulaşan 2013-2014 Bahar Yarıyılı dersleri için başlatılan bu süreçte düzenlenen ve düzeltilen sayfa sayısı 1000'i geçti.

İçerik Tasarım Süreci'nin kademeli olarak yürüteceği çalışmalar sonucunda düzenlenen içerikler yeni dönemde öğrencilere sunulacaktır.

Yazar: Esra Yılmaz