AUZEF DERSLERİNİ ÖDÜLLÜ SANATÇILAR SESLENDİRİYOR

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF), öğrencilerinin uzaktan eğitime daha aktif katılması ve başarı çıtasını yükseltmesi için yenilikler sunmaya devam ediyor. AUZEF, bu dönem ve önümüzdeki dönemlerde ders içeriklerini ses dosyası olarak öğrencilerine sunuyor.

Coğrafya, Sosyoloji, İktisat ve İşletme programlarının ders içerikleri ile ortak derslerden Türk Dili ile Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi derslerinin vize konularını kapsayan ders içeriklerinin ses dosyaları sisteme yüklendi.

RTÜK Ödüllü Elçin Gören Seslendirecek

AUZEF dersleri, alanında uzman seslendirme sanatçıları tarafından seslendirilip öğrencilere sunulacak. Dersleri seslendiren isimler arasında çok sayıda ödüllü seslendirme sanatçısı var. Onlardan biri de RTÜK Doğru ve Güzel Türkçe Kullanımı ödülünü alan Elçin Gören. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den çeşitli ödüller alan ve çok sayıda başarılı projeye imza atan Gören, AUZEF'le çalışırken büyük keyif aldığını ve birçok şey öğrendiğini ifade etti. Gören, bundan sonra da AUZEF ders içeriklerini seslendirmeye devam edeceğini belirtti.

Haber: Faruk Delice