AUZEF 12 Ayrı Şehirde Gerçekleşen Eğitim Fuarlarına Katıldı

Türkiye'nin çeşitli illerinde gerçekleştirilen eğitim fuarlarına, tanıtım faaliyetleri kapsamında İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) de katıldı.

24 Ekim 2013'ten bugüne kadar Kayseri, Trabzon, Eskişehir, Ankara, Konya, Bursa, Manisa, İzmir, Şanlıurfa, Gaziantep, Adana ve İstanbul illerinde düzenlenen eğitim fuarlarına AUZEF de katıldı.

Öğrenciler için birçok sürpriz hazırlayan AUZEF, özel bir stant tasarımı ile fuara renk kattı. AUZEF'in yaptırdığı özel 'AUZEF Hatırası' bölümünde öğrenciler kep ve cüppe ile fotoğraf çektirerek üniversite öğrencisi olma heyecanı yaşadı. Bu stantta çekilen fotoğraflar da AUZEF'in sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. AUZEF standını ziyaret eden öğrencilere ayrıca kalem, dosya gibi promosyon ürünleri hediye edildi.