AUZEF Ekoloji ve Gezi Kulübü Kuruldu

Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Ekoloji ve Gezi Kulübü resmi olarak kurulduktan sonra faaliyetlerine başladı.

İlk olarak yönetim kurulunu açıklamak için AUZEF'i ziyaret eden Coğrafya Bölümü Öğrenci Temsilcisi Cihat Yavuz "Temsilcilik ekibi olarak AUZEF 'de Ekoloji ve Gezi Kulübünü kurmaktan ve öğrenci arkadaşlarımızın yanında olduğumuzdan ve olacağımızdan dolayı gurur duyarız" dedi.

Kulübün kuruluşunda öğrencileri destekleyen Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Deniz Ekinci'ye teşekkürlerini dile getiren Yavuz sözlerine şöyle devam etti "Önümüzdeki dönemlerde arazi çalışmalarımız, konferanslar, paneller ve etkinliklerimiz olacaktır. AUZEF Coğrafya öğrencileri başta olmak üzere tüm AUZEF öğrenci arkadaşlarımıza hayırlı olsun". Sözlerini tamamlayan Yavuz yönetim kurulu üyelerini açıkladı:

AUZEF Ekoloji ve Gezi Kulübü Yönetim Kurulu
Başkan: M.Melih Gazi YURTTAŞ