AUZEF HİZMET İÇİ EĞİTİM VE GELİŞİM PROGRAMI DEVAM EDİYOR

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) Müfredat Süreci, Baltalimanı'nda düzenlenen Hizmet İçi Eğitim ve Gelişim Programı'na katıldı.

Müfredat Yönetim Süreci Sorumlusu Prof. Dr. Deniz Ekinci, müfredat yönetim süreci personeli ile Coğrafya bölümü öğretim görevlilerinin katıldığı Hizmet İçi Eğitim ve Gelişim Programı'nda Melih Arat tarafından "Hedef Kitle Odaklı Editörlük" ve "Etkili Sunum Hazırlama Teknikleri" eğitimleri verildi.

Eğitimlerde öğrenciler için daha anlaşılır, verimli, etkili ders notu, ders sunumu hazırlama ve ders anlatma yöntemleri ile ilgili bilgiler öğretim görevlileri ile paylaşıldı ve AUZEF'in yeni standartları aktarıldı.

Programda öğretim görevlilerinin istek ve dilekleri Müfredat Yönetim Süreci personeli tarafından değerlendirildi.

AUZEF öğrencileri için faydalı olacağı düşünülen etkili ve eğlenceli eğitimlerin ardından program sona erdi.

Haber: Yasin AKSAR