AUZEF İLKE, MİSYON - VİZYON VE STRATEJİ ÇALIŞTAYI YAPILDI

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) kurumsallaşma çalışmaları kapsamında ikincisi düzenlenen AUZEF İlke Misyon Vizyon ve Stratejileri çalıştayı yapıldı.

2014-2015 eğitim-öğretim yılı için AUZEF stratejilerini belirlemek, misyon ve vizyonu doğrultusunda ilke temel değerlerini daha anlaşılır hâle getirmek için 5 Mart 2014'te Edebiyat Fakültesi Kurul Odasında çalıştay yapıldı.

AUZEF program koordinatörleri, Fakülte ve Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı çalıştay yaklaşık 6 saat sürdü.

Çalıştay oluşturulan 3 farklı çalışma grubun sunumları ile bitirildi. Sunum dosyalarının ortak akılla birleştirilmesi sonucu oluşturulan çalıştay sonuç raporunda AUZEF'in temel ilke ve değerlerine, misyon ve vizyonuna ulaşma araçları ile stratejiler belirlendi.

Haber: Tengiz Ay