AUZEF Öğrenci Temsilcisi, Tarih Kulübü Müjdesini Verdi

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) ile öğrencileri arasında, uzakları yakın eden projeler geliştiriliyor. Bu bağlamda yeni dönemde öğrenci temsilcilikleri aktif hâle getirilerek öğrencilerin bölümleriyle ilgili sosyal ve kültürel faaliyetlere katılmaları hedefleniyor.

AUZEF öğrenci temsilcilikleri, belirledikleri hedefler doğrultusunda kulüpler kurmaya başladı. Tarih Bölümü Öğrenci Temsilcisi Muhammet Yasir Yaman, fakülte öğrenci temsilciliğiyle yürütülen ortak çalışmalar neticesinde Tarih Kulübü kurulacağının müjdesini verdi.

Tarih Bölümü Öğrenci Temsilcisi Yaman, şu sözleri kaydetti: "Tarih bölümü olarak icra edeceğimiz birçok etkinlik var. Sosyal ve kültürel etkinlikler ile bölümümüze olan bağlılığımızı artırmak ve eğitim sürecimizi eğlenceli hâle getirmek bizim öncelikli amacımızdır. Fakültemizin desteklerine binaen yeni fikirler ve projeler geliştirerek Tarih Kulübü'nü büyük bir heyecan ve arzu ile hayata geçireceğiz."

Kurulacak olan Tarih Kulübü ile sosyal ve kültürel geziler, projeler, seminerler, konferanslar gerçekleştirilmesi ve AUZEF öğrencilerinin bu tarz sosyal faaliyetlere katılması düşünülüyor.
Yazar: Muhammet Yasir Yaman