AUZEF ÖĞRENCİSİ PROF.DR. GÖKHAN ORAL İLE AUZEF’İ KONUŞTUK

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) Tarih Lisans Programı öğrencisi Prof. Dr. Gökhan Oral, öğrenci gözünden AUZEF ile ilgili izlenimlerini paylaştı.

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve AUZEF Tarih Lisans Programı öğrencisi Prof. Dr. Gökhan Oral AUZEF ile ilgili görüşlerini "Bu yıl ders içerikleri daha güzel, kaliteli ve detaylı. Ders notları, ders sunumları ve videolar öğrenciler için bulunmaz bir kaynak hâline geldi. İçerikler, ALMS sistemine daha erken yüklenerek bizlerin kullanımına sunuldu. Böylelikle derslerimize çalışmamız kolaylaştı. AUZEF, daha iyiye doğru koşuyor. Zaman içerisinde, kendi mecrasının en iyisi olacağına inanıyorum." şeklinde belirtti.

Prof. Dr Oral Tarih lisans programı öğrencisi olarak AUZEF tarih programının özgün müfredatı sayesinde zengin ve kaliteli içeriklere ulaşabildiğini, yeni ve farklı bakış açılarıyla tarihî olayları değerlendirme imkânı bulduğunu vurgulayarak "Fakültemi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum." diyerek sözlerini sonlandırdı.

Haber: Yasin AKSAR