AUZEF TÜM PROGRAMLARI VE STANDARTLARI İLE YENİ DÖNEME HAZIRLANIYOR

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF), değişen yönetim anlayışı ve standartlara göre programlarını yeniden yapılandırıyor. 2014-2014 eğitim öğretim dönemi için tüm çalışmalar hızla devam ederken AUZEF Program Koordinatörleri ve Bilim Alan Uzmanları Görev Bilgilendirme Toplantısı, 23 Nisan 2014'te AUZEF Dekanı Prof. Dr. Alper Cihan başkanlığında yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

İstanbul Üniversitesi Baltalimanı Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen eğitim ve toplantı programında AUZEF'in yeniden yapılandırılan müfredat sistemi, performans ödeme cetveli ile ilgili tüm program koordinatörü ve program bilim kurulu üyelerine bilgi verildi.

Ayrıca yeni dönemde uygulanacak soru bankası standartları, ölçme değerlendirme sürecindeki yenilikler, AUZEF ders içeriği ve ders sunumu hazırlama standartları ile ilgili değişiklikler paylaşıldı.

Tüm gün süren programa, AUZEF Yönetim Kurulu ve Fakülte Kurulu üyelerinin yanı sıra Sosyoloji, Felsefe, Tarih, Coğrafya, Kamu Yönetimi, İşletme, Endüstri Mühendisliği Matematik, Halkla İlişkiler, Parkende Satış ve Malzeme Yönetimi programlarının Program Koordinatörleri ve Bilim Kurulu Üyeleri katıldı.

Eğitim programı; karşılıklı belirtilen memnuniyet, görev ve sorumlulukların paylaşımı ile tamamlandı.

Haber: Tengiz Ay

Okunma sayısı: 2001