AUZEF, Yeni Stüdyoları İçin Harekete Geçti

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı'nda açılması planlanan lisans ve ön lisans programları ile ilgili çalışmalarını hızla sürdüren İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF), yeni stüdyoların kurulması için harekete geçti.

Hâlihazırda 1200 ders ve 1300 hoca ile geniş bir yelpazede öğrencilerine hizmet sunan AUZEF, önümüzdeki yıl ders sayısını 5000'e, öğretim üyesi sayısını da 6000'e çıkarmayı hedefine koydu. Bu hedef doğrultusunda AUZEF Ses ve Görüntü Hizmetleri Birimi, ders çekimlerinin öğrencilere en güncel şekilde sunulması için stüdyo ve ekipman tespiti ile ilgili çalışmalara başladı.

İstanbul Üniversitesinin farklı kampüs alanlarında kurulacak olan stüdyolarda kullanılacak donanımın tespiti ise profesyonel ekipler tarafından gerçekleştirilmektedir.

Yazar: Ses ve Görüntü Hizmetleri Birimi