AUZEF YÖNETİMİ ÖĞRENCİ TEMSİLCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) Dekanı Prof. Dr. Alper Cihan ve dekan yardımcıları, öğrencilerin sorunlarını ve önerilerini dinlemek üzere öğrenci temsilcileri ile Profesörler Evi'nde bir araya geldi.

AUZEF Dekanı Prof. Dr. Alper Cihan ve dekan yardımcılarının yanı sıra öğrenci işleri, kalite ve sosyal medya sorumluları da toplantıda hazır bulundular.

AUZEF Dekanı Prof. Dr. Alper Cihan'ın konuşmasıyla başlayan toplantının ana konusunu öğrencilerin yönetimden talepleri ve önerileri oluşturdu. Öğrencilere AUZEF'in Kalite ve Kurumsallaşma Yolu'nda attığı adımları anlatan Cihan, konuşmasının sonunda öğrenci temsilcilerine söz hakkı vererek öğrencilerin karşılaştığı sorunları ve çözüm önerilerini dinledi. AUZEF'in Kalite Yolu'na öğrenci temsilcilerinin de dâhil edilmesi gerektiği vurgulandı.

Öğrencilerin sorunlarını ve önerilerini bire bir dinleyen AUZEF Dekanı Prof. Dr. Alper Cihan, var olan sorunların en kısa zamanda çözüleceğini, önerilerin ise dikkate alınıp uygulanacağını belirtti.

Toplantının sonunda AUZEF Dekanı Prof. Dr. Alper Cihan ve dekan yardımcıları, öğrenci işleri, kalite ve sosyal medya sorumluları ve öğrenci temsilcilerinin de katılımı ile bu tür toplantıların her ay düzenli olarak yapılması kararlaştırıldı.

Haber: Sevgi Yurtbulmuş