AUZEF’İN SUNDUĞU AVANTAJLAR VİDEOLARLA ANLATILDI

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) yüz yüze eğitimde eğitimi zorlaştıran faktörlerin AUZEF'te olmadığını ve AUZEF'in birçok öğrencinin hayatına kolaylık sağladığını anlatan videolar hazırladı.

AUZEF Ses ve Görüntü Birimi'nin hazırladığı videolar görsel açıdan da dikkat çekiyor. Çalışmalarda, profesyonellik ön plana çıkıyor. Reklam çalışmalarında kullanılan oyuncular ise ikinci üniversite okumanın avantajlarını anlatıyor.

AUZEF'in kurumsal stratejilerinin de anlatıldığı videoları aşağıdaki linklerden izleyebilirsiniz.

1- "Bir kadın düşünün; hem çalışsın hem de çocukları olsun ve AUZEF'te okusun"

2- "Bir grafikerin AUZEF'li olması ona neleri hissettirirdi?"

3- "İş adamı olsanız ve AUZEF'te okusanız!"

4- Emekli bir 'teyze' neden AUZEF'i tercih etsin?

5- "Bir öğrenci ikinci üniversite olarak AUZEF'i seçtiyse önemli bir sebebi vardır"

6- AUZEF'te Kurumsallaşma nasıldır?"

7- "AUZEF demek sağlam adımlar ile yola çıkmaktır."

8-"İstanbul Üniversitesinde okumak bir ayrıcalık ise bu imkân AUZEF ile mümkündür."

Haber: Faruk Delice