AUZEF’TE, ALMAN İDEALİZMİ SEMİNERİ DÜZENLENDİ

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) öğretim görevlileri Doç. Dr. Uğur Ekren ve Doç. Dr. Enver Orman'ın katkılarıyla 'Alman İdealizmi' konulu seminer düzenlendi.

Seminere konuk olarak Doç. Dr. Yücel Bulut da katıldı ve öğrencilerle tanışarak bilgi ve tecrübelerini paylaştı.

Düzenlenen seminerde Alman idealizmi ve felsefe yöntemleri hakkında bilgi verildi; öğrencilere Platon, Kant, Hegel ve diğer düşünürlerin felsefi fikirleri, yöntem ve görüşleri aktarıldı.

Büyük düşünürlerin felsefi düşünceleri ve öğretim yöntemleri hakkında bilgiler veren Orman ve Ekren "Öğrencilere yöntemler ve düşünceler hakkında bilgi vermeye çalıştık, umarım katkı sağlamışızdır." diyerek seminere katılan ve seminerinin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Haber: Yasin Aksar

Okunma sayısı: 2094