AUZEF’TE BAHAR YARIYILI SINAV HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF), final sınavları için hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.

AUZEF ara sınavları, mazeret sınavlarıyla birlikte, 02 Mayıs itibarıyla tamamlandı. Ara sınavlar sürerken bitirme ve telafi çalışmaları da aralıksız devam etti. Sınavlarda görev alacak adayların eğitimi için eğitim seti hazırlandı. Bahar yarıyılı sınav merkezleri için gerekli resmî yazışmalar gerçekleştirildi. İstanbul'da Avrupa ve Anadolu olmak üzere, ülkemizin çeşitli şehirlerinde 23 sınav merkezi belirlendi.

Bahar yarılıyı sınav hazırlıkları, öğrencilerin tercih ettiği sınav merkezlerine yerleştirilmeleri ve bu sınav merkezlerine görevli atamaları şeklinde devam edecek.

Haber: Emrah Altıkulaç