AUZEF’TE HİZMET İÇİ EĞİTİMLER WEB ORTAMINA TAŞINIYOR

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi(AUZEF)te çalışan akademisyenlerin ve personelin gerek mesleki gerekse kişisel gelişimine katkı sağlamak için İstanbul Üniversitesi Baltalimanı Sosyal Tesisleri'nde yüz yüze hizmet içi eğitimler gerçekleştirildi.

Bu eğitimlerden biri olan "Soru Hazırlama Teknikleri" eğitimi, içerik tasarım birimi tarafından görsel ve işitsel zenginleştirmelerle eğitsel materyal hâline getirilip web ortamında kullanıcılara sunulmak üzere yeniden tasarlandı.

Hazırlanan eğitsel materyal, AUZEF eğitim portalına yüklendikten sonra yüz yüze eğitimlere katılan ve katılamayan tüm akademisyenler ve personel bu materyalden faydalanabilecek. Eğitimler sonunda yine AUZEF eğitim portalı üzerinden yapılacak çevrim içi sınavda başarılı olan katılımcılara sertifika verilecek.

Haber: Leyla Kış