AUZEF’TE ONLİNE SINAV HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

14-20 Nisan 2014 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan bahar yarıyılı online sınavı için soru bankası geliştirme, çözüm destek birimi ve yazılım geliştirme çalışmaları devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) Ölçme Değerlendirme Birimi Sorumlusu ve AUZEF Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ahmet Ağır'ın katılımıyla birim içinde online sınavlarda karşılaşılan sorunların çözümüne dair çeşitli toplantılar gerçekleştirildi.

Toplantılarda alınan karar gereği şube sorumluları, fakülte bünyesinde online sınavla ilgili bilgilendirme çalışmaları yapıyorlar. Benzer bilgilendirme çalışmaları, çözüm şubesi tarafından AUZEF öğrencilerine duyuru ve mesajlarla yapılacak.

Öğrencilerin online sınavla ilgili AUZEF tarafından gönderilen duyuru ve mesajları takip etmeleri gerekiyor.

Haber: Emrah ALTIKULAÇ