Bilişim Akademi AUZEF Öğrencilerine Ücretsiz Temel Bilgisayar Kullanımı Eğitimi Veriyor

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi, kuruluşundan itibaren teknolojik yatırımlara büyük önem vermektedir. Eğitimde Bilişimin anlamayı ve düşünceyi kolaylaştırıcı ivmesini yakalamak istemektedir. Bu sebeple basılı kitap dışında, değişik bilişim imkanları ile farklı öğrenme ve zeka yöntemlerine uygun eğitim ortamları ve materyalleri oluşturmaya çalışmaktadır.

Öğrencilerimizin de bilişim konusunda iyi kullanıcı ve deneyimli kullanıcı düzeyinde olması gerekmektedir.

Öğrencilerimizin bu yeteneklerini artırmak için ücretsiz olarak düzenlediğimiz bu kurslara katılmalarını bekliyoruz.

Bu amaçla AUZEF Bilişim Akademisi 3 aydır kendi öğrencilerine ücretsiz Temel Bilgisayar Kullanımı eğitimi vermektedir. AUZEF Vatan Caddesi laboratuvarlarında verdiğimiz bu eğitimlere kendisini geliştirmek isteyen AUZEF öğrencileri yoğun ilgi göstermektedir. Konu hakkında bilgi edinmek isten öğrencilerimiz http://bilisimakademi.istanbul.edu.tr/ ayrıntılı bilgiye ulaşabilirler.

Haber: Aydın Gevşek
Bilişim Hizmetleri Süreci