Çözüm Destek Merkezi Çözüm Üretiyor

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) Çözüm Destek Merkezi çalışanları çözüm üretmeye devam ediyor.
Bahar yarıyılı ders kayıtlarının 7 Mart 2014 tarihine kadar uzatılmasıyla birlikte kayıtlarını yaptıramamış öğrencilere kayıt esnasında yardımcı olmak için Çözüm Destek Merkezi personeli, bu hafta içerisinde gelen 3800 çağrıya cevap verdi.

17 Şubat 2014 itibarıyla yoğun bir tempo ile çalışan Çözüm Destek Merkezi, kayıtların uzatılması ve muafiyet başlangıcı nedeni ile 08.30-22.30 saatleri arasında 9 personeli ile sürekli olarak gelen çağrılara cevap verirken 1 personeli ile de online canlı destek sistemi üzerinden öğrencilere gerekli desteği sağlamış oldu.

3 -7 Mart tarihleri arasında toplam 3800 çağrıya yanıt veren Çözüm Destek Merkezi, gelen çağrılar üzerinden ders alma ve düzenleme, muafiyet, ALMS üzerinden ders materyallerine ulaşma, öğrenci temsilciliği gibi konularda öğrencilere gerekli bilgileri verdi.

Mehmet Akif Akbaş
Çözüm Destek Merkezi