Çözüm Destek Merkezinden Online Destek

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) Çözüm Destek Merkezi, öğrencilerimize LiveZilla aracılığıyla online olarak destek vermektedir. LiveZilla, hangi sektörde olursa olsun, kurumların online sistemlere ağırlık vermesiyle birlikte internet sitelerinde kullandıkları canlı yazışma arabirimlerinden biridir. Bu hizmet, çağrı merkezimizin yoğun olduğu zamanlarda sıra beklemekten şikâyetçi olan ve telefon faturaları yüzünden mağdur olduğunu belirten öğrencilerimiz için çokça tercih edilmekte ve öğrencilerimiz arasında yeni yeni duyulmaya başlamaktadır.

İnternet sitemizde yer alan 'Online Destek' sekmesine tıklanarak AUZEF Çözüm Destek Merkezine online olarak kolayca ulaşılabilmektedir. Konuşmaların mail adresine gönderilmesini sağlayan ve aktarılan bilgileri kayıt altında tutma imkânı veren LiveZilla, öğrencilerimiz adına çok kullanışlı bir programdır.

AUZEF Çözüm Destek Merkezi, telefon çağrılarının yanı sıra online olarak hafta içi 8.30-22.30 arasında öğrencilerimizin sorularına cevap vermektedir.

Yazar: Bayram Burak Şahin