ÇÖZÜM DESTEK MERKEZİNDEN YÖS SINAVI DESTEĞİ

14 farklı ülkede gerçekleştirilecek olan Yabancı Öğrenci Sınavı (YÖS) için İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) Çözüm Destek Merkezi çalışanları sınava katılmak isteyen veya başvuran yabancı öğrencileri bilgilendiriyor.

AUZEF tarafından yürütülen İstanbul Üniversitesi YÖS başvuruları, 10 Mart 2014 tarihi itibarıyla başladı.

14 farklı ülkedeki öğrenci adaylarına bilgi aktarmak için AUZEF Çözüm Destek Merkezi personeli hafta içi 08:30-22:30 saatleri arasında hizmet veriyor. 24 Mayıs 2014 Cumartesi günü yapılacak sınav için Çözüm Destek Merkezi personeli; YÖS Sınavı ile ilgili başvuru koşulları, sınav ücretleri, sınav merkezleri gibi konularda yabancı öğrencilere gerekli bilgileri veriyor. Ayrıca Çözüm Destek Merkezi, Türkçe bilmeyen öğrencilere İngilizce olarak da hizmet veriyor.

YÖS ile ilgili bilgi almak isteyen öğrenciler, +90 212 44 000 44'den AUZEF Çözüm Destek Merkezine ulaşabilirler.

Haber: Mehmet Akif Akbaş