Dijital Yaşam Ortamları 2015 Kongresinin Bildiri Kitabı Yayımlandı

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi tarafından düzenlenen Dijital Yaşam Ortamları (Digital Life Environment/DLE) kongresi, geçtiğimiz Mayıs ayında İstanbul Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Ana teması "Mobil Uygulamaları ve İçerik Geliştirme" olan uluslararası kongrede: Mobil Öğrenme, Smartphone Platforms, Mobil Uygulama Programları, Sosyal Yenilikler ve Mobil Uygulamalar, Mobil Sosyal Paylaşım, Yeni Kullanıcı Deneyimleri ve Ara Yüzler, Kişiselleştirme, Mobil Tavsiyeler, Mobil Donanım Mühendisliği ve Yönetimi, Mobil Cloud Computing ve Mobil Web, Mobil Hizmetleri ve Altyapısı konuları ayrıntılarıyla masaya yatırılarak Dünya'daki ve Türkiye'deki kullanım örnekleri ele alındı.

Mobil uygulamaları ve içerik geliştirme alanında dünyanın önde gelen bilim insanları katıldığı kongrenin bildiri kitabına aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz: