FİNANSBANK KREDİ İSTİHBARAT MÜDÜRÜ CANLI DERSE KONUK OLDU

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF), canlı ders sisteminde ayrıcalıklar yaşatmaya devam ediyor.

Finansbank Kredi İstihbarat Müdürü Yakup Coşkun, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Bankacılık ve Sigortacılık programı öğrencileriyle bilgi ve tecrübelerini paylaşmak üzere Yönlendirilmiş Çalışma canlı dersine konuk oldu.

Yrd. Doç. Dr. Minire Kırbaşlı ve Yakup Coşkun'un ortak sunumuyla gerçekleştirilen derste, öğrencilerin kariyerleri ile ilgili soruları da cevabını bulmuş oldu.

Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Uzaktan Eğitim Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Minire Kırbaşlı'nın katkılarıyla gerçekleştirilen "Bir Başarı Hikâyesi" konulu dersin öğrencilerin gelecekleriyle ilgili verecekleri kararlarda farkındalıklarını artırabilmeleri açısından faydalı bir tecrübe olduğu belirtildi.