Güz Döneminde 7 Farklı Canlı Yayın Yaptık

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF), eğitim faaliyetlerinin yanı sıra birçok canlı yayını da başarıyla gerçekleştiriyor. Ses ve Görüntü Süreci'nin Webcast Görüntü Alma Şubesi tarafından gerçekleştirilen çekimler geniş bir kitleye hitap ediyor. AUZEF'te bir plan çerçevesinde gerçekleştirilen ders videoları çekimlerinin dışında farklı çekimler de yapılıyor. Webcast Yayın Alma Şubesi, Güz Döneminde çektiği 1600 ders videosu ve birçok stüdyo dışı çekimin yanında İstanbul Üniversitesinin çeşitli alanlarında da yayınlar yapıp etkinliklerin internet üzerinden canlı ve kesintisiz yayınlanmasını sağlıyor.

AUZEF 'in canlı yayınını yaptığı etkinlik veya programlardan bazıları ise şunlardır:
• İstanbul Üniversitesinin 2013/2014 Akademik Yıl Açılış Töreni
• CEBİT Fatih Projesi İçerik Uygulamaları Çalıştayı
• Engelsiz Bilişim 2013 Sempozyumu
• Devlet Personel Başkanlığı Uzaktan Eğitim ve Öğretim Sistemi Toplantısı

Bu etkinlikleri internet üzerinden canlı olarak yayınlayan Webcast Yayın Alma Şubesi, bunların yanında İstanbul Üniversitesi BGD - Olimpia Grodno müsabakası (EuroCup Women 3. Hafta) ve İstanbul Üniversitesi BGD - Spartak Noginsk müsabakasını da (EuroCup Women 4. Hafta) internet üzerinden yayınladı.
Ayrıca 3 gün boyunca devam eden İNET (Türkiye'de İnternet Konferansı) de yine Webcast Yayın Alma Şubesi tarafından canlı ve kesintisiz olarak izleyicilere sunuldu.

Haber: Faruk Delice
Ses ve Görüntü Hizmetleri Süreci