AUZEF, Her Bölüm İçin Farklı Bir Mikro Site Kuruyor

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF), bünyesinde eğitim veren tüm bölümleri için Mikro Site Projesi'ni başlattı.
Bilişim Hizmetleri Süreci tarafından yürütülen bu projenin amaçları;

• Her bölümün kendi haber ve duyurularını öğrencilerine yine kendi sayfasından hızlı bir şekilde ulaştırmasını sağlamak,

• AUZEF'in Kitlesel Butik İlkesi gereğince öğrencilerin bölüm koordinatörleri, çözüm merkezi ve fakülte dekanıyla hızlıca iletişime geçebilecekleri bir ortam hazırlamak,

• Sanal kantin, ders hocasına mesaj gönderebilme, canlı danışmanlık saatleri uygulaması, kariyer planlama ve mezunlar buluşması gibi sosyal platformlarla öğrenciler ile akademik kadroları bir araya getirmek olarak belirlendi.

Proje, coğrafya bölümüne hazırlanan pilot sayfayla hayata geçti. Tüm bölümler için sayfa hazırlama çalışmaları devam ediyor. Önümüzdeki günlerde mikro sitenin öğrencilerimiz tarafından en çok ziyaret edilen siteler arasına girmesi bekleniyor.

Siteyi http://auzefcografya.istanbul.edu.tr adresinden inceleyebilirsiniz.

Bilişim Hizmetleri Süreci
Aydın Gevşek