İLİTAM Öğrencileri Sınavdan Önce Hocalarla Buluştu

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi İlahiyat Fakültesi Lisans Tamamlama (İLİTAM) programı öğrencileri için 6-10 Ocak 2014 tarihleri arasında 'Güz Dönemi Yüz Yüze Eğitim Programı' düzenlendi.

'Fıkıh Usulü', 'Sistematik Kelam', 'Tefsir Metinleri', 'Hadis Metinleri', 'İslam Felsefesi', 'İslam Tarihi', 'İslam Hukuku', 'Mantık', 'Kuran Okuma ve Tecvid' gibi derslerin çekimleri, İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesinin çeşitli derslik ve konferans salonlarında yapıldı. Yüz yüze dersler, İLİTAM öğrencilerinin soru cevap şeklindeki aktif katılımıyla Görüntü ve Ses Hizmetleri Süreci'nin Görüntü Alma Şubesi'nin çekimleri eşliğinde gerçekleştirildi.

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi İLİTAM öğrencileri, yüz yüze eğitim programı sayesinde öğretim üyeleriyle bir araya gelerek sınavdan önce derslerle ilgili bilgi alışverişinde bulundular.