İLİTAM’ın Yüz Yüze Ders Videoları ÖYS’de

Manşet: İLİTAM Yüz Yüze Ders Videoları Yayımda

İstanbul Üniversitesi İlahiyat Lisans Tamamlama (İLİTAM) Programı'nın öğrencileri için 6-10 Ocak 2014 tarihleri arasında 'Güz Dönemi Yüz Yüze Eğitim Programı' düzenlendi ve bu programdaki yüz yüze derslerin videoları çekildi.
İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi tarafından daha önce benzerleri yapılan bu uygulama, İlahiyat Fakültesi öğrencileri tarafından memnuniyetle karşılandı. Öğrenciler, çekimlerden önce hocaları ile görüşüp sorularına cevap aldılar ve merak ettikleri konularda bilgi sahibi oldular.

Ses ve Görüntü Hizmetleri Süreci tarafından çekimleri yapılan ve kurgulanan yüksek kalitedeki videolar, Müfredat Süreci'nin İçerik Yayınlama Şubesi tarafından 29.01.2014 tarihinde öğrenme yönetim sistemine yüklenerek öğrencilerimize sunuldu.

Haber: Yasin Aksar