İSTANBUL HALKSAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ HAZIRLANDI

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) ve İstanbul Halk Sağlığı Müdürlüğü ile ortak gerçekleştirilen proje kapsamında 'Online Öğrenme Yönetim Sistemi' hazırlandı.

AUZEF Bilişim Hizmetleri Süreci tarafından hazırlanan öğrenme yönetim sistemi üzerinden İstanbul Halk Sağlığı Müdürlüğü personeline yönelik eğitimler verilecek.

Personel bu sistemde; Microsoft Excel 2007, Beden Dili ve Kişisel İmaj, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu, 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu ve Problem Çözme Teknikleri gibi konularda eğitim alacak.

Online eğitimler sonrasında sınava katılacak olan kullanıcılar sınavdan başarılı olma durumunda her eğitime ait sertifikayı online olarak sistemden alabilecek.

http://halksagligi.auzefim.com adresinden ulaşılabilen öğrenme yönetim sistemi, şu anda deneme aşamasında olup ilerleyen günlerde İstanbul Halk Sağlığı Müdürlüğü personeli tarafından aktif olarak kullanılmaya başlanacak.