İSTANBUL SAĞLIK YÖNETİMİ ÖĞRENCİ KONGRESİ 2014 WEB SİTESİ AÇILDI

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) Bilişim Hizmetleri Süreci, İstanbul Üniversitesi ve Marmara Üniversitesi öncülüğünde yapılacak olan 'İstanbul Sağlık Yönetimi Öğrenci Kongresi 2014' web sayfasını kullanıma açtı.

'İstanbul Sağlık Yönetimi Öğrenci Kongresi 2014'web sayfası, 13 üniversitenin katılımı ile 16-17 Nisan 2014 tarihleri arasında İstanbul Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan kongre için hazırlandı.

İstanbul Üniversitesi ve Marmara Üniversitesi öncülüğünde Sağlık Yönetimi programında okuyan öğrenciler tarafından düzenlenecek olan kongreye kayıtlar 'İstanbul Sağlık Yönetimi Öğrenci Kongresi 2014' web sayfasındaki kayıt menüsünden yapılacak.

'İstanbul Sağlık Yönetimi Öğrenci Kongresi 2014' ile ilgili duyurular ve bilgilendirmeler yine bu site üzerinden gerçekleştirilecek.
Kongre ile ilgili hazırlanan 'İstanbul Sağlık Yönetimi Öğrenci Kongresi 2014' web sayfasını http://www.isyok2014.org/ adresinden ziyaret edebilirsiniz.

Haber: Aydın Gevşek