İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ SINAVLARI TÜRKİYE'NİN HER YERİNDE

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi, öğrencilerine sunduğu tamamen dijital olan ders materyalleri ve farklı sınav sistemi ile ara sınav (vize) hazırlık çalışmalarına başladı.

Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) başarılı bir kayıt döneminin ardından, online olarak yapılacak olan ara sınavlar (vize) ile öğrencilerinin evinde, işinde ya da tatilde mekandan bağımsız olarak sınava girmesine olanak sağlıyor. İster bir günde ister haftanın tüm günlerinde istediği an istediği saatte sınav olma imkanı ile eğitim keyif verici hale getiriyor.

AUZEF, 70 bini aşan 'Açık Öğretim' öğrencisi için 44 ilde bulunan sınav merkezlerinde gözetimli sınav yapıyor. Bununla beraber 800'e yakın 'Uzaktan Eğitim' öğrencisi için ise 8 ilde sınav merkezi oluşturdu. auzef.istanbul.edu.tr adresinden yapılacak duyuru ile sınav merkezi tercih sistemi aktif hale gelecek olup, her öğrenci tercihleri doğrultusunda istediği sınav merkezinde sınava girebiliyor.

'Açık Öğretim' öğrencileri için sınav merkezleri:
Adana, Adıyaman, Afyon, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Elazığ, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İzmir, İstanbul, Kahramanmaraş, Kayseri, Kırklareli, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Ordu, Osmaniye, Sakarya, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Van, Yalova Zonguldak

'Uzaktan Eğitim' öğrencileri için sınav merkezleri:
Adana, Antalya, Ankara, İzmir, Diyarbakır, Van, Samsun, İstanbul (Avrupa), İstanbul (Anadolu)