İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İTUNES U HESABI AÇILDI

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi(AUZEF)nin katkılarıyla İstanbul Üniversitesi iTunes U hesabı açıldı.

Zaman ve mekândan bağımsız olarak ulaşabilmek ve ulaşılabilir olmak adına İstanbul Üniversitesi artık iTunes U'da seçkin üniversiteler arasında yerini aldı.

iTunes U, Apple'ın eğitime destek amacıyla geliştirdiği online bir kütüphane olarak kullanıcılara hizmet veriyor. Bu kütüphanede pdf dosyası, video, mp3, resim, epub vb. eğitime yönelik içerikler kullanıcılar ile paylaşılıyor.

İstanbul Üniversitesi öğrencileri ve tüm iTunes kullanıcıları, içeriklere İstanbul Üniversitesi iTunes U hesabından ücretsiz olarak erişebilecek.

Apple ürünleri kullananlar iPhone ve iPad'lerden, Windows kullanıcıları ise bilgisayarlarına kuracakaları iTunes programı üzerinden bu içeriklere ulaşabilecekler.

Haber: Aysel KARALİ