İÜ İşletme Fakültesi Avrasya Ortadoğu Bölgesinin En İyi 2. İşletme Fakültesi Seçildi!

154 ülkedeki en iyi 1000 işletme okulu arasında sıralama yapan EDUNIVERSAL, 12-15 Ekim 2015 tarihleri arasında Boston'da düzenlenen toplantı ile İÜ İşletme Fakültesi'nin Avrasya/Orta Doğu Bölgesi kategorisinde en iyi 2. işletme okulu seçildiğini açıkladı. Harvard Üniversitesi'nde gerçekleşen törende 2.lik ödülü Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Kamil Ahmet KÖSE'ye takdim edildi.

Törende sıralamaya ilişkin detaylara yer veren EDUNIVERSAL, fakülte bünyesinde yürütülen yüksek lisans programlarının en iyi yüksek lisans programları arasında olduğunu aktardı.

Üretim, İnsan Kaynakları Yönetimi programı ilk sırada yer alırken, Pazarlama, İşletme ve Organizasyon programları 2. Finansal Yönetim ve Muhasebe programları 3. sırada yer aldılar. Ayrıca fakülte bünyesinde yürütülmekte olan MBA ve Executive MBA programları bu bölgede en iyi ilk 4 MBA programları arasında yerini aldı.

Türkiye'deki devlet üniversitelerinin işletme fakülteleri arasında ilk AACSB akreditasyonu alan İÜ İşletme Fakültesi, Avrupa'da işletme alanında ilk lisansüstü eğitimleri başlatan İşletme İktisadı Enstitüsünü de bünyesinde barındırıyor. Öğretim üyeleri, geniş akademik ve sektör tecrübesinin yanında ürettikleri prestijli yayınlar ile İÜ İşletme Fakültesi, öğrencileri ve iş dünyasını aydınlatmaya devam ediyor.