Karınca İş Takip Sistemi AUZEF Tarafından Kullanılmaya Başlandı

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) Bilişim Hizmetleri Süreci tarafından geliştirilen Karınca İş Takip Sistemi, AUZEF personeli tarafından kullanılmaya başlandı.

AUZEF personelinin iş takibi ve talep yönetimini sağlayacak olan yazılım, hazırlanan eğitim seti ve sertifika sınavı sonrasında kullanıcılara sunuldu. Eğitim seti, kullanıcılara kolay kullanımı sağlamak için pratik 12 adım ve eğitim seti sunumundan oluşturuldu ve eğitim setinden sertifika eğitimine bağlantı sağlandı. Eğitimi tamamlayan kullanıcılar, 15 sorudan oluşan sertifika sınavında başarılı olduktan sonra eğitim sertifikalarını almaya hak kazandılar.

AUZEF personeli artık, iş takibi ve taleplerini Karınca İş Takip Sistemi üzerinden yapacak.

Aydın Gevşek
Bilişim Hizmetleri Süreci