KOSOVALI ÖĞRENCİLER AUZEF’İ ZİYARET ETTİ

Kosova Priştine Üniversitesi İslami Bilimler Fakültesi öğrencileri İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi(AUZEF)ni ziyaret ettiler.

İstanbul Üniversitesinin Beyazıt Yerleşkesi'nde bulunan Merkez Kampüsü gezen öğrencilere Priştine İslami Bilimler Fakültesi Sekreteri Vedat Shabani ve aynı üniversitede görev yapan bazı akademisyenler eşlik etti.

Kosovalı misafirler, İstanbul Üniversitesinin köklü tarihi ve eğitim öğretim sistemiyle ilgili çeşitli bilgiler edinirken bu yıl Kosova ile beraber 16 ülkede yapılacak olan Yurt Dışından veya Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavı (YÖS) ve AUZEF ile ilgili de bilgi aldılar.

İstanbul Üniversitesinin atmosferinden ve kültürlülüğünden çok etkilendiklerini belirten ziyaretçiler, Türkiye'ye finaller ve bütünlemeler dışında gelmeden böyle köklü bir üniversiteden mezun olabilmenin memnuniyet vereceğini söylediler.

Haber: Faruk Delice

Okunma sayısı: 1941