ÖĞRENCİ KİMLİK KARTLARI GELMEYENLER NE YAPMALI?

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF), öğrenci kimlik kartlarının fakülteden dağıtımı ve posta yoluyla gönderimi devam ediyor.

Öğrenci kimlik kartlarının posta yoluyla gönderiminde, adres bilgilerinin eksikliği veya yanlışlığından dolayı öğrencilere ulaştırılamama sıkıntısı yaşanıyor. Bazı öğrencilerin ise sisteme yüklemiş oldukları fotoğrafların uyumsuzluğu nedeniyle kimlikleri basılamıyor.

Öğrenci kimlik kartını herhangi bir nedenden dolayı alamayan öğrencilerin http://auzef.istanbul.edu.tr/cozum/index.php?a=add&catid=38 adresine girerek 'kimlik kartı talebi' kategorisinden talepte bulunmaları gerekiyor.

Öğrencilerin kimlik kartı talebinde bulunurken kimlik kartının teslim edileceği adresi, öğrenci numarasını ve ad-soyadını doğru olarak girmeleri gerekiyor.

Öğrenci kimlik kartının adresine gelmesini istemeyen öğrenciler ise mesai saatleri içinde AUZEF'ten kimlik kartlarını bireysel olarak teslim alabiliyorlar.

Öğrenci kimlik kartlarının adrese teslim edilmesi hizmetinden sadece kimlik kartı talebinde bulunan öğrenciler faydalanabiliyor. Kimlik kartı talebinde bulunmayan öğrencilerin adreslerine kimlik kartı gönderilmiyor.

Haber: Ömer OCAK

Okunma sayısı: 12041