PROGRAMLARA AİT BÜTÜN BİLGİLER BÖLÜM WEB SİTELERİNDE

Kayıt olunan programa ait bölüm web siteleri, programdan mezun olabilmek için gerekli koşullarla, müfredat kuralları ve derslerle ilgili aradığınız tüm bilgilere ulaşmanız için öğrencilere kolaylık sağlamaktadır.

Öğrenciler, kayıt olduğu programa ait bölüm web sitesine erişmek için aşağıdaki adımları izleyebilirler:
auzef.istanbul.edu.tr adresine girilir.
• Girilen sayfanın üst menü bandında bulunan 'AUZEF Programları' sekmesinden öğrenim türünü gösteren sekmenin üzerine gelip kayıt olunan programın ismine tıklanır.
• Ekrana gelecek olan yeni sayfa öğrencinin kayıt olduğu programa ait 'Bölüm Sayfası'dır. Öğrenciler, yıl boyunca işlemlerini bu sayfa üzerinden yürütecektir.
• İÜ AUZEF web sitesi (auzef.istanbul.edu.tr) üzerinden girilen bölüm web sitesinde öğrencinin kayıt olduğu programa ait bütün bilgiler mevcuttur. Yani Öğrenciler buradan ders programlarını, ders kredilerini, derslerine ait metaryalleri, ders notlarını, ders videolarını, örnek sınav sorularını vb. bilgileri buradan öğrenebilirler.

AUZEF hakkında bilmek istediğiniz her şeyi http://auzefesorun.auzefim.com/ adresinden öğrenebilirsiniz.