ULUSLARARASI SOSYAL MEDYA DERNEĞİ AUZEF’İ ZİYARET ETTİ

Uluslararası Sosyal Medya Derneği (USMED), İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi(AUZEF)ni ziyaret etti.

Ziyaret esnasında, genel hatlarıyla, Türkiye'de sosyal medyanın geleceği konuşuldu.
Uluslararası Sosyal Medya Derneği (USMED) Genel Başkanı Said Ercan ve AUZEF Sosyal Medya yetkililerinin de hazır bulunduğu ziyarette, ülkemizde sosyal medyanın verimli kullanılamadığına ve bu konuda toplumun bilinçlendirilmesi gerektiği ifade edildi. AUZEF
çalışanlarının da sosyal medyayı daha verimnli "Sosyal Medya Uzmanlığı" eğitim programına katılması ve kursu başarıyla tamamlayan personele "Sosyal Medya Uzmanı" sertifikası verilmesi planlandı. AUZEF çalışanlarına yönelik eğitim tamamlandıktan sonra AUZEF bünyesinde sertifika programı açılabileceği belirtildi.

AUZEF Dekanı Prof. Dr. Alper Cihan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Haber: Safa Nizamoğlu