VİZE SORULARINA GELEN İTİRAZLARIN TAMAMI DEĞERLENDİRİLDİ

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) 2013-2014 yarıyılı vize sınavları sonrası sorulara gelen itirazlar değerlendirildi.

Müfredat Süreci İçerik Yayınlama Şubesi tarafından açık ve uzaktan eğitim programlarına yapılan 120 soru itirazı ile uzaktan eğitim programlarına yapılan 133 soru itirazı, toplamda 253 soru itirazı değerlendirildi ve teker teker ders öğretim görevlileri ile görüşülerek cevaplandırıldı.

Yapılan çalışmalar sonunda elde edilen sonuçlar öğrencilere ulaştırılmak üzere sınav birimine bildirildi. AUZEF'te her öğrencinin istek dilek ve şikâyetinin önemli olduğunu ve değerlendirildiğini söyleyen müfredat süreci personelleri öğrencilere her türlü konuda yardımcı olmak için çalıştıklarını belirttiler.

Haber: Yasin AKSAR