YUTÖP İÇERİK GELİŞTİRME ÇALIŞTAYI’NIN İKİNCİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Daha önce 16-17 Mayıs 2014 tarihlerinde gerçekleştirilen YUTÖP İçerik Geliştirme Çalıştayı'nın ikincisi, 5-6 Haziran 2014 tarihlerinde İstanbul Üniversitesi Baltalimanı Tesisleri'nde gerçekleştirildi.

Yunus Emre Enstitüsü ve İstanbul Üniversitesi iş birliğiyle hazırlanan "Yabancılara Uzaktan Türkçe Öğretimi Projesi"ni değerlendirmek amacıyla düzenlenen çalıştayın bu oturumunda A1 seviyesindeki konuların belirlenmesi ve konulara uygun kazanımlar yazılmasına yönelik çalışmalara devam edildi.

Bunun yanı sıra AUZEF tarafından hazırlanan "Sesli Kelime Oyunu" ile web sitesi için tasarlanan yeni arayüz tasarımının sunumu yapıldı. Çalışmaların her ikisi de katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı.

Çalıştayın sonunda, bir sonraki çalıştayın eylül ayı içerisinde düzenlenmesi konusunda karara varıldı.

Haber: Fatma Ekşioğlu

Okunma sayısı: 2040