AUZEF'li Başkana Nezaket Ziyareti

Dekanımız Prof. Dr. Alper Cihan, İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (İÜ AUZEF) Proje Geliştirme Şubesi'nden Osman Erdem Yapar ve Burcu Coşkun, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın'a nezaket ziyaretinde bulundular.

İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan Başkan Murat Aydın, bu dönem fakültemizin Tarih Bölümüne kaydolup İÜ AUZEF'in seçkin öğrencileri arasında yerini aldı. İÜ AUZEF Dekanı Prof. Dr. Alper Cihan, toplantıda fakültemiz hakkındaki görüşlerini ve önerilerini beyan eden Başkan Aydın'a fakültemizi temsilen AUZEF kupalarından hediye etti.

Daha sonra toplantıya katılan İÜ Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Adlî Tıp Ana Bilim Dalı öğretim üyelerinden Prof. Dr. Gökhan Oral hâlen Cerrahpaşa Tıp Fakültesi, Zeytinburnu Belediyesi ve AUZEF'in ortaklaşa yürüttükleri Çocuklar Güvende Projesi'yle ilgili kısa bilgiler verdi.

Başkan Aydın, Zeytinburnu Belediyesi bünyesindeki Aile Kadın Destekleme ve Engelliler Merkezi'nin (AKDEM) oluşum aşamalarından ve bu süreçte beraber çalıştıkları farklı paydaşlardan bahsetti ve şimdiye kadar yapılan çalışmaları özetledi.

Sayın Dekan Prof. Dr. Alper Cihan, AUZEF ve Zeytinburnu Belediyesi'nin ortak çalışmalarının artırılması ve işbirliğinin geliştirilmesiyle ilgili dileklerini iletti ve Sayın Murat Aydın'ı da fakültemize davet etti.

Toplantı sonunda Zeytinburnu Belediye Başkanı Sayın Murat Aydın, İÜ AUZEF Dekanı Sayın Prof. Dr. Alper Cihan'a ve beraberindekilere Zeytinburnu Belediyesinin yayınlarından Kanuni Sultan Süleyman'ın Zigetvar Seferi ile ilgili tıpkı basım eserini ve yine Zeytinburnu Belediyesinin kültür yayınları arasından seçilmiş bazı eserleri hediye etti.